25 Ağustos 2012 Cumartesi

Stüdyo 24...

Türk ve İtalyan mimarların ortaklaşa tasarlamış olduğu Stüdyo 24, 1+1 şeklinde olan bu dairelere farklı tarzlara uygun olarak; POP,COZY ve MODERN olarak tasarlanıyor. Ispartakule- Bahçeşehir'de olan bu projenin, farklı konseptler yaparak daire sahiplerine sunma fikrine doğrusu bayıldım. Örnek dairelerden birkaç kare...


Pop daireler; enerjik, renkli ve eğlenceli olmasıyla Üniversite öğrencileri için yaşanası bir yer. Kırmızı, sarı, turuncu ve pembe gibi renklerin bir arada kullanılması, ilk başta karışık gibi görünse de bence gayet uyum içersinde olmuş.



Tavana duvar kağıdı uygulanması çok orijinal olmuş. Zemin ve kapı pervazlarının kırmızı rengi tavanla bütünlük sağlamış.


Şeker gibi bir mutfak.....


Siyah ve kırmızının hakim olduğu pop tarzı bir banyo.



Modern dairede, zeminler meşe rengi döşenmiş. Kırışmış izlenimini veren siyah kanepe ve gazete küpürlü tekli koltuk yenilikçi bir hava vermiş. Duvar kağıdı, modern çizgilerde uygulanmş.


 
 
 
 
COZY ; Sıcak ,rahat ve hoş...
Ahşap detaylar ve yumuşak renklerin birleşimiyle oluşan İtalyan zevkini, alışık olduğumuz yaşam detaylarıyla birleştiren 'Cozy' dingin atmosferiyle gerçekten yaşamak isteyeceğimiz mekanı yaratıyor.