12 Eylül 2012 Çarşamba

Gökhan Zan'ın Boğaz'a karşı muhteşem evi...


Aile dostumuz Galatasarylı futbolcu Gökhan Zan ve eşi Diana, baltalimanındaki muhteşem evinin kapılarını bana ve sizlere açtı. Öncellikle kendilerine burdan çok teşekkür ederim.  




İlk içeriye girdiğimizde renkli ve şeker kaplı toplarla karşılaşıyoruz. Danimarkalı bir şirket tarafından tasarlanan kilim Nepal el yapımı olup, Diseno Decoration'dan alınmıştır. Doğrusu bu kilime bayıldım, insanın içini açıyor.


Hemen sol tarafta beyaz ve ahşap renk tonlarının hakim olduğu yemek masası bulunmakta. Koleksiyon Mobilyadan alınmış olan bu modern hatlı yemek masası, yeşil ve pembe patchwork halı ile uyum içerisinde olmuş. Şeffaf toplardan oluşan avize ( Koleksiyon) evin sade havası bozmamış.



Ahşap ve açık renk tonlarının birleşmesinden oluşan salon, hem rahat hem de huzurlu bir ortamın habercisi gibi.






Şimdi ise dışarı yani terasa çıkıyoruz. İşte o muhteşem manzarayla karşı karşıyayız. Gökhan ve Diana çifti çoğu vakitlerini burada geçiriyor. Etrafını açılır kapanır camlarla kapatıp (kış bahçesi), ısıtıcılar koyarak kışın bile oturabilinecek hale dönüştürmüşler. Soğuk havalarda çaylarını yudumlarken, TV seyrederken ya da kitap okurken manzara eşliğinde kendilerine  güzel ve keyifli bir ortam yaratmışlar. 




Balkon takımları Adressistanbuldan alınmıştır. 





Sizi bu muhteşem  manzara ile baş başa bırakıyorum. Gerçekten kendileri gibi güzel ve sıcak bir ev dekore etmişler.